De raad van bestuur wordt verkozen door de algemene vergadering van de vereniging en legt ook verantwoording af aan haar. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter.

 

De raad van bestuur is momenteel als volgt samengesteld:

 

Guido Vandenbroucke, Woumen, voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lieven Stubbe, Ieper, ondervoorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Christian Develter, Poperinge, secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Miguel Ramboer, Moorsele, penningmeester, mail

Rudy Claeys, Ieper, bestuurder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stefaan Deroo, Woesten, bestuurder

Guido Quaghebeur, Poperinge, bestuurder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hilde Vandevelde, Loker, bestuurder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ann Top, Langemark-Poelkapelle, bestuurder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marc Kino, Wervik, bestuurder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kristof Goemare, Westouter, bestuurder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.