Natuurpunt De Bron - Activiteitenkalender  
december - januari - februari - maart 

 

JNM-Westland 
Alle info over de activiteiten van JNM vind je op https://jnm.be/nl/activiteiten?department=jnm-westland  
 
Natuurpunt Westkust - Plantenwerkgroep Duinviooltje 
WOENSDAG 27 DECEMBER 
OP ZOEK NAAR BLOEIENDE EN VERWILDERE PLANTEN OP DE BEGRAAFPLAATS IN OOSTDUINKERKE  
De klimaatwijziging heeft ongetwijfeld een effect op de bloei van de planten in de winter, vaak vinden we nog herfstbloeiers en beginnen voorjaarssoorten ook al bloemen te maken. Maak tussen kerst- en nieuwjaar even tijd om een wandeling te maken in je buurt en bloeiende planten te zoeken en in te geven op waarnemingen.be via de app Obsidentify, graag met foto. Wij zijn benieuwd welke bloeiende planten het meest worden genoteerd! Iedereen kan meedoen! Duinviooltje organiseert één excursie met dit thema. Afspraak om 13.30u aan de begraafplaats Oostduinkerke, André Gerryllaan, Oostduinkerke.  
Org.: Plantenwerkgroep Duinviooltje. Info: Carl Van Den Broeck, 0475 220 843, plantenwerkgroepduinviooltje@gmail.com 

 

Natuurpunt Poperinge-Vleteren 

WOENSDAG 27 DECEMBER 
WINTERUITSTAP – ANTWERPEN LINKEROEVER  

Naar jaarlijkse gewoonte trekken we erop uit om vogels te spotten in de winter, ook dit jaar in samenwerking met Natuurpunt Torhout. Onder leiding van Kenny Hessel (INB0) ontdekken we diverse gebieden: Verrebroekse plassen en/of Groot rietveld, Drijdijk, Putten west en weiden in de voormiddag; in de namiddag Doelpolder noord en Prosper-/Hedwigepolder (leuke wandeling). Volgende soorten zijn normaal gegarandeerd: nonnetje, kleine zwaan, brilduiker, blauwe kiek, baardmannetje,... met misschien nog enkele verrassingen zoals zwarte ibis, koereiger, ruigpootbuizerd, roerdomp. Sowieso veel eenden, ganzen en steltjes. Afspraak om 07.15u in Poperinge via autodelen.  

Org.: NP Poperinge-Vleteren. Info: Guido Quaghebeur, 0478 36 77 15, www.natuurpunt-poperinge-vleteren.be    

 

Natuurpunt Westkust 
ZONDAG 7 Januari 
ONTVETTINGSWANDELING DOOR HET RESERVAAT ‘DE IJZERMONDING’ 

Na dagen van een bourgondisch leven trekken we door het reservaat tot op het strand. Breng indien mogelijk een verrekijker en stevig schoeisel mee. Afspraak om 09.30u op de parking aan het einde van de Halvemaanstraat (achter restaurant De Vierboute), Nieuwpoort. Deelname: gratis, honden zijn niet toegelaten. 
Org: NP Westkust. Info: Walter Wackenier, 0476 87 70 93 

 

Natuurpunt IJzervallei 
ZONDAG 7 JANUARI 
ZONDAGSWANDELING – NIEUWJAARSWANDELING OP DE BLANKAART 
Traditiegetrouw kan je op de 1ste zondag na nieuwjaarsdag genieten van een verfrissende wandeling na de feestdagen. Meteen ook de start van het nieuwe werkjaar na een relatief rustige periode. We kijken ook nu weer uit naar onze wintergasten op de vijver. Afspraak om 14.30u aan het bezoekerscentrum De Blankaart. Deelname gratis.  
Org.: NP IJzervallei. Info: thijs.declercq@natuurpunt.be    

 

Natuurpunt IJzervallei 
WOENSDAG 10 JANUARI 
NATUUR@TELIER ‘VOGELS VOEREN EN BELOEREN’ 
Deze namiddag staat volledig in het teken van de vogels. We hebben het niet enkel over de vele wintergasten die hier op de Blankaart vertoeven, maar we hebben ook aandacht voor de kleine vogeltjes die in de winter wat extra voer kunnen gebruiken! Een namiddag vol avontuur en natuurbeleving voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Afspraak om 13.30u aan het bezoekerscentrum De Blankaart. Einde om 16.30u. Deelname: €5,00.  
Org.: NP IJzervallei. Info: thijs.declercq@natuurpunt.be 

 

Natuurpunt IJzervallei 
DONDERDAG 11 JANUARI 
AVONDJE OVER PERMACULTUUR 
Boeren is méér dan enkel voedsel produceren, een quote van spreker Diderik Clarebout. In de Woudezel, zijn voedselbos, doet hij aan natuur-inclusieve landbouw of permacultuur. Dat is voedsel produceren op een duurzame manier, met respect voor de natuur. Diderik is een echte specialist en vertelt ons hoe zijn manier van voedsel produceren onze biodiversiteit en ons klimaat helpt. Afspraak om 19.30u in het bezoekerscentrum De Blankaart. Deelname €10,00, drankje inbegrepen. 
Org.: NP IJzervallei. Info en inschrijven: thijs.declercq@natuurpunt.be   

 

Natuurpunt Westland en Natuurpunt De Bron 

ZATERDAG 13 JANUARI 
LEZING ‘MACROFOTOGRAFIE VAN INSECTEN’ 

Het werk van macrofotograaf Bart Minnebo toont je de insecten van heel dichtbij die in je tuin, het stadspark of het bos om de hoek leven. Je komt letterlijk oog in oog te staan met een rijke verzameling diertjes die rond je leven, maar die je waarschijnlijk nog nooit zijn opgevallen. Naast de bekende bijen, vlinders en kevers, kruipen er vele, voor het grote publiek onbekende, rare snuiters rond. Allemaal worden ze in hun kleinste details weergegeven. Tijdens de lezing krijg je o.a. een inkijk in de methodes die gebruikt worden voor macrofotografie, de verschillende toepassingen ervan en maken we een ontdekkingstocht doorheen vijf jaar aan fotomateriaal van lokale, ongewervelde fauna. Afspraak om 20.00u in OC ’t Gelevelt, Geluveldplaats in Geluveld. Deelname: NP-leden €3,00, niet-leden €5,00. 

 

Org: NP Westland-Kern Zonnebeke i.s.m. de insectenwerkgroep NP De Bron. Info Hannelore Theite: insectenwerkgroep.debron@gmail.com 

 

Natuurpunt Wervik 
ZATERDAG 13 JANUARI 
BEHEERSWERKEN IN ONS NATUURGEBIED DE LEIEMEERSEN 

We gaan de nodige snoeiwerken doen op ons natuurgebied De Leiemeersen. Snoeischaar of takkenschaar meenemen. Afspraak om 09.00u aan de Busbekestraat, Wervik langs de Leie (doorgang langs hoeve Deceuninck). 
Org.: NP Wervik. Info Hugo.Jaeken  0474 92 80 29, hjaeken607@gmail.com 
 

Natuurpunt Westland en Natuurpunt De Bron 

ZONDAG 14 JANUARI 
ROOFVOGELWANDELING IN HET KADER VAN DE ROOFVOGELTELLING 

In de winter komen diverse roofvogels naar hier om de koude in het noorden te ontvluchten. In deze periode is het dus mogelijk om wat meer soorten te spotten in onze bossen. Deze wandeling kadert in de algemene roofvogeltelling. Zekerheid is er nooit maar de mogelijkheid om een buizerd, torenvalk en sperwer te zien is zeer reëel, misschien zelfs een slechtvalk. Afspraak om 14.00u aan BC Palingbeek, Vaartstraat 7 in Zillebeke. Deelname: NP-leden gratis, niet-leden €1,00. 

Org.: NP Westland i.s.m. Vogelwerkgroep NP De Bron 

 

Stichting Marguerite Yourcenar  
ZONDAG 14 JANUARI 
LANDSCHAPSWANDELING ‘T VOGELTJE 
Afspraak om 14.30u aan de kloosterkapel in ’t Vogeltje, Loviestraat 51, Poperinge. Deelname: gratis voor SMY-leden, €5,00 voor niet-leden.  
Org.: SMY.  Info: Filip Boury, 0497 05 18 04, stichtingmy@gmail.com 

 

Natuurpunt Poperinge-Vleteren 

ZONDAG 21 JANUARI 
ROOFVOGELTELLING EN -WANDELING IN HET SIXTUSBOSCOMPLEX 

Jaarlijks worden in deze periode roofvogeltellingen georganiseerd in Vlaanderen. We wandelen in en rond de Sixtusboscomplexen op zoek naar  jagende en rustende roofvogels zoals buizerd, sperwer en torenvalk. Mogelijks worden ook één van de schaarsere soorten zoals slechtvalk, blauwe kiekendief of havik gezien. Doel van de telling is een vergelijking te kunnen maken met voorgaande jaren. Ook kan zo de winterpopulatie in onze regio van elke soort vastgesteld worden. Kledij en schoeisel aanpassen aan de weersomstandigheden, verrekijker is een must. Afspraak om 14.00u aan de nieuwe parking nabij de Sixtusboscomplexen (hoek: Leeuwerikstraat-Canadaweg), Poperinge. Deelname: NP-leden gratis, niet leden €2,00.  
Org.: NP Poperinge-Vleteren. Info: Guido Quaghebeur, 0478/36 77 15 

 

VELT IJzervallei 

ZONDAG 21 JANUARI 
LEDENFEEST  

Afspraak om 11.00u in 'de Groene Hemel', Pastoor Costenoblestraat 21, Jonkershove.  
Org.: Velt IJzervallei. Info: Dirk Vanlerberghe, dirk.vanlerberghe@gmail.com 

 

Natuurpunt IJzervallei en Natuurpunt De Bron 
DONDERDAG 1 FEBRUARI 
AVONDJE OVER ‘WETLANDS’ 
Natuur is meer dan bos alleen. Natte natuurgebieden, zoals de Blankaart, vormen evenzeer belangrijke ecosystemen. We zoomen in op hun belang voor de biodiversiteit en de rol die ze spelen in een veranderend klimaat. Je komt ook alles te weten over de inspanningen om de natte natuur in de Handzame- en IJzervallei te beschermen en herstellen. Afspraak om 19.30u in het bezoekerscentrum De Blankaart. Deelname €10,00, drankje inbegrepen. 
Org.: NP IJzervallei en Natuurpunt De Bron. Info en inschrijven: thijs.declercq@natuurpunt.be  

 

Natuurpunt Westland 

ZATERDAG 3 FEBRUARI 
ALGEMENE VERGADERING NATUURPUNT WESTLAND 

We spreken af voor een wandeling met als titel ‘Piepen bij de buren’ om 14.00u aan de parking bij de kerk van Langemark. We bezoeken twee of drie nieuwe natuurgebiedjes van de gemeente Langemark. Eventueel voorzien van laarzen. Daarna overlopen we de afgelopen en toekomstige activiteiten en klinken we op onze medewerkers met een grote dankjewel. Iedereen is welkom. Afspraak om 18.00u in Bistro De Koornbloem, Markt 30, Langemark. 

Org.: NP Westland. Info en inschrijven: natuurpuntwestland@telenet.be 

 

Natuurpunt Westland 

ZONDAG 4 FEBRUARI 
WINTERWANDELING IN ’T HUGOTBOSSELJE EN DE SINT-ELOOISMOTE 

Tijdens de winter staat de walgracht zowel in het Hugotbosseltje en de Sint-Elooismote boordevol water en bestaat er een grote kans dat deze heel wat overwinterende watervogels aantrekken. Ook de struiken bieden een schuilplaats aan heel wat kleinere vogelsoorten. Die smullen er van de bessen en zaden die de beide natuurgebieden hen biedt. Hou je van een frisse winterwandeling langs onverharde wegen? We dompelen je onder (hopelijk niet letterlijk) in de geschiedenis, het ontstaan en het hedendaagse belang van deze natuurlijke stapstenen. Afspraak om 14.00u aan de kerk van Bikschote. Deelname: NP-leden gratis, niet-leden: €3,50 per persoon. Meebrengen: verrekijker (indien voorhanden), aangepaste kledij en schoeisel naargelang weersomstandigheden.  

Org.: NP Westland. Info en inschrijven: Sofie Butaye, 0478 74 79 89, sofiebutaye@gmail.com  

 

Natuurpunt Poperinge-Vleteren 

ZONDAG 4 FEBRUARI 
WINTERWANDELING ABELE-GODEWAERSVELDE  

We volgen de oude spoorwegbedding Abele–Godewaersvelde. De ooit belangrijke spoorwegverbinding Poperinge–Hazebrouck (lijn 69) is ons decor van deze winterwandeling, ook de meanderende Vleterbeek vergezelt ons. We keren in het kleine dorpje Godewaersvelde, alwaar we dan via de route de L’Abeele terugkeren naar ons vertrekpunt. Afspraak om 14.00u aan Abelestationsplein, Abele (ter hoogte van huisnummer 12) Poperinge. Deelname: NP-leden gratis, niet leden €2,00.  
Org.: NP Poperinge-Vleteren. Info: Guido Quaghebeur, 0478/36 77 15, www.natuurpunt-poperinge-vleteren.be 

 

Natuurpunt IJzervallei 
ZONDAG 4 FEBRUARI 
ZONDAGSWANDELING ‘LIEFDE IN DE NATUUR’ 
Ook in de natuur laat Cupido zich niet onbetuigd. Onder leiding van een gids ontdek je welke struiken, bomen of kruiden de harten sneller doen slaan en de liefdesdrift aanwakkeren of net niet. Afspraak om 14.30u aan het bezoekerscentrum De Blankaart. Deelname gratis. 
Org.: NP IJzervallei. Info: thijs.declercq@natuurpunt.be 
 

Stichting Marguerite Yourcenar  
ZONDAG 11 FEBRUARI 
LANDSCHAPSWANDELING GODEWAERSVELDE (F) 
Afspraak om 14.30u aan de kerk in Godewaersvelde. Deelname: gratis voor SMY-leden, €5,00 voor niet-leden. 
Org.: SMY.  Info: Filip Boury, 0497 05 18 04, stichtingmy@gmail.com 

 

Natuurpunt IJzervallei 
WOENSDAG 14 FEBRUARI 
NATUUR@TELIER DIEREN IN BEWEGING 
Een natuuratelier tijdens een schoolvakantie is een hele dag vol avontuur en natuurbeleving voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Meer informatie over de invulling volgt op de website van Natuurpunt. Afspraak om 09.00u aan het bezoekerscentrum De Blankaart. Einde om 16.00u. Deelname €10,00. 
Org.: NP IJzervallei. Info: thijs.declercq@natuurpunt.be  

 

Natuurpunt Westkust 

WOENSDAG 14 FEBRUARI 
WINTERWANDELING IN HET HANNECARTBOS   

De winter heeft zich al goed doorgezet, de lente staat klaar. Jullie kunnen mee op ontdekking met de natuurgids in het Hannecartbos en de Doolaeghe. Iedereen welkom! Deelname gratis. Afspraak om 14.00u aan het infobord, Loze Vissertjespad in Oostduinkerke.  
Org.: NP Westkust. Info: Luk Kinoo, 0479 60 39 80, luk.kinoo@skynet.be 

 

NP Westland – Kern Zonnebeke 

ZATERDAG 17 FEBRUARI 
FOTOAVOND KAZACHSTAN 

Kazachstan is vooral bekend voor zijn uitgestrekte steppes, maar er zijn ook woestijnen, halfwoestijnen en gebergtes. Natuurpunter en vogelkenner Wim Duran presenteert zijn prachtige beelden van weidse landschappen en bijzondere soorten zoals saiga-antilope, zwarte leeuwerik, ibissnavel, steppearend, himalayazwartborstnachtegaal, … Afspraak om 20.00u in OC ’t Gelevelt, Geluveldplaats in Geluveld. Deelname: NP-leden €3,00, niet-leden €5,00. De opbrengst gaat integraal naar aankopen van natuurgebieden in eigen streek. 
Org.: NP Westland–kern Zonnebeke. Info Veerle Deconinck: veerle.deconinck2@outlook.com 

 

Natuurpunt Poperinge-Vleteren 

ZATERDAG 17 FEBRUARI 
LOKALE ALGEMENE VERGADERING 

Op de agenda staat een stadswandeling, de voorstelling van de werking en de uitreiking van de geelgorsaward 2023. Afspraak om 17.00u, CC Ghybe, St.Annastraat, Poperinge, einde rond 19.30u. Na de vergadering is er mogelijkheid om te gaan eten. Inschrijven voor de maaltijd is wel verplicht en dit voor 1 februari.  
Org.: NP Poperinge-Vleteren. Info: Guido Quaghebeur, 0478/36 77 15, www.natuurpunt-poperinge-vleteren.be 

 
Natuurpunt Westkust 

ZONDAG 18 FEBRUARI 
WINTERWANDELING IN DE BLANKAART 
Onder begeleiding van de conservator ontdekken we tal van wintergasten en hopen het summum van het vogelen, het observeren van de zeearenden, te mogen meemaken. Deelname: gratis. Afspraak om 09.30u voor het kasteel De Blankaart. 
Org.: NP Westkust. Info: Walter Wackenier, 0476/87 70 93  

 

Natuurpunt De Bron en Natuurpunt Westland 

ZATERDAG 24 FEBRUARI 
19de KAAS- EN WIJNAVOND 

Het nieuwjaarsfeest bij uitstek van Natuurpunt De Bron. Tijd om tussen pot en pint (of wijn) het voorbije jaar te overlopen en vooral verder te smeden aan de plannen voor de toekomst. Onze feestploeg is reeds volop in de weer en verwelkomt je met een pittig aperitief, verwent je met de allerbeste kazen, broodjes, biowijn, biobier en beloont je met een dessertbuffet waar je tot op vandaag enkel maar van kon dromen. De opbrengst gaat volledig naar de eigen natuurgebieden van Natuurpunt De Bron. Afspraak om 18.30u in zaal Den Elver, Vlamertingestraat 34B in Elverdinge. Deelname: €21,00 (volwassene) en €8,00 (kinderen tot 12 jaar.), aperitief en koffie inbegrepen. Inschrijven via info@debron.be tot dinsdag 20 februari en betaling op rekeningnummer BE77 0682 1226 6642 met vermelding van aantal volwassenen en kinderen 

Org.: NP De Bron i.s.m. NP Westland. Info: info@debron.be, 051/54 52 44 tijdens de kantooruren 
 
Natuurpunt IJzervallei 
ZONDAG 3 MAART 
ZONDAGSWANDELING – LEVEN IN DE BROEKEN 

Deze keer hebben we het niet enkel over planten en dieren, maar ook over enkele cultuurhistorische aspecten van het Blankaartgebied. Hoe werd er vroeger geboerd en geleefd in de broeken? Een interessant verhaal over hoe natuur en mens elkaar beïnvloeden, vroeger en nu. Afspraak om 14.30u aan het bezoekerscentrum De Blankaart. Deelname gratis. 
Org.: NP IJzervallei. Info: thijs.declercq@natuurpunt.be   

 
Natuurpunt IJzervallei 
WOENSDAG 6 MAART 
NATUUR@TELIER: LANG LEVE DE LENTE! 
De natuur ontwaakt uit de winterslaap, er valt dus heel wat te ontdekken! Een namiddag vol avontuur en natuurbeleving voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Afspraak om 13.30u aan het bezoekerscentrum De Blankaart. Einde om 16.30u. Deelname: €5,00.   
Org.: NP IJzervallei. Info: thijs.declercq@natuurpunt.be  

 

VELT Westland  

ZATERDAG 9 MAART 

ZADENRUILBEURS ‘RECLAIM THE SEEDS’ 
Reclaim the seeds is een beurs georganiseerd door Velt West-Vlaanderen waar iedereen biozaden, -knollen en -stekjes kan ruilen, weggeven of kopen met als doel de biodiversiteit aan te wakkeren en aandacht te vragen voor de bedreiging van die biodiversiteit door grote bedrijven. Heel wat standhouders zullen er aanwezig zijn. Ook zijn er een aantal voordrachten gepland. Afspraak om 10.00u in het Land- en Tuinbouwinstituut, Bruggestraat 190, Oedelem. Deelname: Velt-leden €3,00, niet-leden €5,00.  
Org.: Velt West-Vlaanderen. Info & inschrijvingen: Marnix Desimpel, 0479 87 40 73, info.westland@velt.nu   
 
Natuurpunt Westkust 
ZONDAG 10 MAART 
ALGEMENE VERGADERING VOOR ALLE LEDEN VAN NATUURPUNT WESTKUST 

We kijken terug op wat in 2023 werd verwezenlijkt en wat 2024 in petto heeft, dit gekoppeld aan een uiteenzetting van natuurwaarden door een van onze bestuursleden. Deelname: gratis. Afspraak om 10.00u in het Educatief Centrum Duinenhuis te Koksijde. Om 11.00u sluiten we af met een nieuwjaarstoast. 
Org.: NP Westkust. Info: secretariaat 0476/87 70 93 

 

Stichting Marguerite Yourcenar  
ZONDAG 10 MAART 
LANDSCHAPSWANDELING BEVEREN AAN DE IJZER 
Afspraak om 14.30u aan de kerk in Beveren aan de IJzer. Deelname: gratis voor SMY-leden, €5,00 voor niet-leden. 
Org.: SMY. Info: Filip Boury, 0497 05 18 04, stichtingmy@gmail.com 

 

Natuurpunt Westkust en Natuurpunt De Bron 
MAANDAG 18 MAART 
LEZING ‘DE SPONS-SPEECH’ 

Gelukkig werkt de natuur als een spons: om hevige regen op te vangen, of juist langer water vast te houden en traag af te geven in periodes van droogte. Maar is Vlaanderen goed op weg om weer een spons te worden? Wat is de link precies tussen water, klimaat en natuur? En zijn we klaar voor een waterbom? In een interactieve speech duikt Benno Geertsma van de Natuuracademie in dit bijzonder actuele thema. Waarschuwing: pak best je zwembandjes mee! Afspraak om 19.30u tot 22.30u in Natuureducatief centrum Duinenhuis, Bettystraat 7, Koksijde. Deelname: €3,00 én inschrijven en betalen via de link op de website van Natuurpunt Westkust. 
Org.: NP Westkust i.s.m. gemeente Koksijde en Natuurpunt De Bron. Info: Carl Van Den Broeck 0475 22 08 43, carl.vandenbroeck@gmail.com 
 

VELT Westland 

DONDERDAG 28 MAART 
KWEKEN VAN TOMATEN, EEN PASSIE 
Tomaten zijn bessen die, net als hun soortgenoten, propvol vitaminen, mineralen en antioxydanten zitten. De tomaat is bovendien de koningin van het lycopeen. Dit wordt een overvolle avond waarin Velt-lesgever Herman Dewaele je alles vertelt over het kweken van tomaten en over de soorten en rassen die er bestaan. Naast een heel mooie presentatie met prachtige foto’s zullen er ook verschillende filmpjes worden getoond, waaronder eentje over een plantmethode die door de lesgever zelf op punt werd gesteld. Herman is de specialist bij uitstek wat de biologische tomatenteelt betreft. Afspraak om 19.00u in OC De Galoye, Dikkebusstraat 131, 8950 Loker (Heuvelland). Deelname: €5,00, te storten op rekeningnummer BE16 8916 8409 8974. Betaling bevestigt de inschrijving.  
Org.: Velt Westland i.s.m. Bibliotheek Heuvelland. Info: info.westland@velt.nu 

 

Natuurpunt Westkust - Plantenwerkgroep Duinviooltje 

WOENSDAG 3 APRIL 
PLANTEN IN DE SIMLIDUINEN 
Na de grote werken van de vorige winters zijn de Simliduinen zich mooi aan het ontwikkelen. We vinden er droge graslandjes, pannetjes, poelen en hier en daar wat bosjes. Genoeg biotopen voor plantenliefhebbers. Dit is geen gewone gidsbeurt maar een zoektocht met flora en loupe. Ook startende plantenspeurders zijn welkom! Excursieverantwoordelijke is Mia Barbieur. Deelname gratis. Afspraak om 14.00u aan het Infobord ANB, Elisalaan, Nieuwpoort (aan het Dunehotel). Let op: betalend parkeren.  
Org.: Plantenwerkgroep Duinviooltje. Info: Carl Van Den Broeck, 0475 22 08 43, plantenwerkgroepduinviooltje@gmail.com 
 
Stichting Marguerite Yourcenar  
ZONDAG 14 APRIL 
LANDSCHAPSWANDELING CAESTRE (F)  
Afspraak om 14.30u aan de kerk in Caestre. Deelname: gratis voor SMY-leden, €5,00 voor niet-leden. 
Org.: SMY. Info: Filip Boury, 0497 05 18 04, stichtingmy@gmail.com  

 

Stichting Marguerite Yourcenar  
ZATERDAG 27 APRIL 
HYACINTENWANDELING IN HET DOMEIN VAN YOURCENAR (F)  
Afspraak om 14.30u aan de ingang van het Parc Yourcenar boven op de (Franse) Zwarteberg. Deelname: gratis voor SMY-leden, €5,00 voor niet-leden.  
Org.: SMY. Info: Filip Boury, 0497 05 18 04, stichtingmy@gmail.com